01 mei 2019by STOP THE TRAFFIK

12 mei = Moederdag!

12 mei = Moederdag!

Zondag 12 mei is het weer Moederdag! Tijd voor een leuk cadeautje voor de moeders om je heen. Uiteraard wél een eerlijk en duurzaam cadeau, zodat alle moeders er plezier van hebben, de makers en de ontvangers. Wij geven hier wat tips.

 • Rokbar
  Koop eens de Rokbar chocoladereep voor de chocolade minnende mamma’s. Een echt vrouwelijk merk met een goed verhaal. De Fairtrade chocolade is 100% in eigendom van vrouwen, van plantage tot productie! Super initiatief voor de moeders daar.
 • Ga samen naar een rommelmarkt
  Ga gezellig samen struinen op een markt. Wist je dat kopen en verkopen op een rommelmarkt heel duurzaam is? Zo recycle je kleding en spullen, gebruik je geen nieuwe grondstoffen en voorkomt verspilling door weggooien. Kijk op de website meuk is leuk voor een markt bij jou in de buurt.
 • Thuisbakkerij
  Bak koekjes of een taart met duurzame ingrediënten voor mamma. Wat dacht je van dit spectaculaire recept van Max Havelaar voor “Magic gold dust chocolate feast” taart ? Of toch liever zelf bonbons maken? De mogelijkheden zijn eindeloos
 • De wereldwinkels
  The place to be met Moederdag als je duurzaamheid zoekt. Ze hebben daar mooie ansichtkaarten voor mamma en daarnaast een groot assortiment cadeautjes, thee, koffie, andere lekkernijen. Ze pakken het prachtig in; ga eens langs bij de lokale vrijwilligers aldaar.
 • Zeg het bloemen
  In steeds meer supermarkten en bloemisten kun je Fairtrade rozen en andere bloemen krijgen. Vraag ernaar als je met moeders de bloemetjes buiten zet.

Ga iets leuks doen samen met jouw eigen of een andere moeder, liefde en nabijheid zijn tenslotte altijd de mooiste cadeautjes.

Geniet van elkaar zondag!

Max Havelaar “Magic gold dust chocolate feast” taart
Categories: Laatste Nieuws

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie