Actiehelden

Gezocht: actiehelden

We hebben actiehelden nodig! Geen superhelden met felgekleurde strakke pakjes die met één hand een auto optillen of kunnen vliegen. Nee, actiehelden, in de échte wereld. Mensen die gewoon het verschil maken tijdens het boodschappen doen of in de uurtjes na school of werk. Mensen die op hun eigen manier actie ondernemen tegen mensenhandel en zo heldendaden verrichten. Actiehelden, dus!

Koop

Doe bewust boodschappen Voor jou soms een euro meer. Maar voor een vrouw in een textielfabriek of een kind op een cacao plantage een toekomst. Want omdat jij nee durft te zeggen tegen kinderarbeid, geef je een ouder een kans om voor een gezin te zorgen en een kind de kans om naar school te gaan!

Wow! Je thee, chocolade, koffie en kleding voortaan alleen maar #fair! Je kunt eerlijke producten herkennen aan hun keurmerken, zoals UTZ Certified, Fair Trade en Rainforest Alliance. Doordat jij eerlijke producten koopt geef je iemand anders de kans om voor zijn of haar gezin te zorgen of om naar school te gaan.

Organiseer

Organiseer een actiehelden evenement! Wij hebben een kant-en-klaar pakket voor je om zelf een chocoladefeestje of kledingruilfeestje te organiseren! Maar je kant natuurlijk ook zelf wat moois verzinnen, zoals:

  • Een benefiet
  • Een sponsorloop
  • Muziek maken op straat

Zet je eigen talenten in, wees creatief en je kunt ons altijd vragen om tips en advies!

Vraag ons gratis pakket aan

Nodig ons uit

Wat je niet ziet, bestaat niet. Herken jij mensenhandel? Weet jij wat de signalen zijn? Zorg dat jij mensenhandel weet te herkennen zodat je het kunt stoppen! En vertel je vrienden en familie over mensenhandel, zodat ook zij weten wat mensenhandel is en wat ze hier tegen kunnen doen! Je kunt ons ook uitnodigen voor een presentatie.

Wij willen dat zo veel mogelijk mensen te weten komen wat mensenhandel is, hoe zij het kunnen herkennen en vooral wat zij er tegen kunnen doen om samen met ons mensenhandel te kunnen bestrijden! Daarom komen wij graag bij jou langs om een presentatie te geven over mensenhandel.

Doneer

Help ons om mensenhandel een halt toe te roepen en doneer!

Inspiratie

Lees hoe anderen op hun eigen manier in actie komen tegen mensenhandel!

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie