In Nederland komt mensenhandel elke dag voor. Ook in jouw omgeving. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in de seksindustrie, land- en tuinbouw, horeca en in de schoonmaaksector. Door je doen en laten, door wat jij eet en wat jij koopt oefen jij als consument invloed uit op mensenhandel en uitbuiting. Doe mee met onze campagnes!

Chocolade

Eerlijke cacao

Tegenwoordig kan iedereen zich een heerlijk stukje chocolade veroorloven. Dit heeft als gevolg dat de productie van cacao is gestegen, en daarmee helaas ook de mensenhandel.

Ga naar de campagne

Geen kind in de seksindustrie!

Stop mensenhandel

Wij vinden dat niemand mag worden gedwongen, misleid of in de val gelokt worden om seksuele diensten te verlenen. Het is illegaal voor een minderjarige om tegen betaling seksuele diensten aan te bieden. Wij zetten ons in om te zorgen dat er geen kind in de seksindustrie terecht komt!

Ga naar de campagne

Fashion

Traffik free

Ben jij een #fashionvictim? Houd je van de laatste mode en loop je er altijd tiptop bij? Of is diegene die jouw fashion maakt een #fashionvictim? De kans dat er sprake is van mensenhandel bij het maken van jouw kleding is groot.

Ga naar de campagne

Overige projecten

Van STOP THE TRAFFIK

Lees meer over het Mensenhandel magazine en over de kunstwedstrijd ‘Het gezicht van mensenhandel’.

Ga naar de campagnes

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie