Rij mee op 27 mei!

RIDE OUT zondag 27 mei 2018

De in totaal 193 km lange tocht start in Barendrecht bij BMW motoren dealer MR Motoren, we maken een rondje door Nederland heen, lunchen in Loenen aan de Vecht en eindigen weer in Barendrecht. De aanmeldkosten bedragen € 15, inclusief lunch en STT bikers against trafficking patch, voor een bijrijder zijn de kosten € 10,-. Je hoeft niet perse Barendrecht te starten, je kunt ook aansluiten in Loenen aan de Vecht.

We verzamelen om 8.30 bij MR Motoren in Barendrecht.

Neem contant geld mee om te tanken in briefjes van €5 en €10

We controleren bij de start of je op de deelnemerslijst staat, de politie heeft ons laten weten dat alleen personen die zich ingeschreven hebben mee mogen rijden. We zullen je gegevens niet delen met derden.

Disclaimer: Deelname aan de ride out is voor eigen risico. STOP THE TRAFFIK Nederland kan geen verantwoordelijkheid nemen voor verlies, schade of letsel aan personen of eigendommen hoe deze ook ontstaan zijn. De volledige disclaimer van de ride out vind je hier.

 

Aanmelden


KIJK

‘De Mooiste Chick van het Web’ is in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie geproduceerd door IDTV Docs. Scholen door het hele land zetten deze in als voorlichtingsfilm. De video wordt ondersteund door muziek/zang van zangeres Anouk.

LEES

  • Op de website van Fier kun je het Fier tijdschrift lezen. Hierin wordt in begrijpelijke taal veel moeilijke onderwerpen goed uitgelegd. Deze tijdschriften raden wij van harte aan als je meer wilt weten over mensenhandel en/of seksuele uitbuiting.
  • Bescherm je kind tegen seksueel misbruik, door Elisabeth Raffauf

HULP

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie