01 dec 2017by STOP THE TRAFFIK

Campaign of Kindness

Het is één december, de feestdagen komen eraan. Om me heen hoor ik hoe druk iedereen is. Sinterklaasviering hier, kerstuitvoering daar. Cadeautjes voor in de schoen, cadeautjes voor onder de boom. Hoe zorgen we dat we alle ouders, schoonouders, opa’s en oma’s zien deze feestdagen? Uitgebreid zelf koken of uit eten? Keuzestress!

Ik herinner me goed hoe dat was. Ik werkte keihard tot aan kerst, vaak moest ik met kerst ook nog een dag werken en na kerst direct weer aan de slag. Geen rust voor de hard werkende mens!

Ik heb best veel

Sinds ik bij STOP THE TRAFFIK werk is dat niet echt anders, maar ik ben wel anders geworden. In de zes jaar dat ik me nu inzet in de strijd tegen mensenhandel ben ik andere dingen belangrijk gaan vinden. Mijn man en ik hebben nu een veel lager inkomen en ik besef nu hoe ontzettend goed ik het had en hoe goed ik het nog steeds heb! Wist je dat één op de negen wereldbewoners te weinig te eten heeft en dat er meer dan 1 miljard mensen leven van hooguit 1,25 dollar per dag?

Daarmee wil ik niet zeggen dat de problemen en/of geldzorgen die jij hebt onzin zijn en niets voorstellen. Maar wel dat als wij wat meer kijken naar wat we wel hebben en niet naar wat we niet hebben, we zien dat we best veel hebben!

The gift that keeps on giving

Daarom hebben wij deze maand een Campaign of Kindness opgezet. Iedere dag delen we inspirerende, hoopvolle en aardige berichten. Deze wereld kent zoveel ellende, wij dragen graag ons steentje bij om deze wereld wat mooier te maken!

Wil jij ook mee doen? Geef ons een gift als cadeautje aan iemand anders en wij geven jou een prachtig ingepakte Tony’s Chocolonely chocoladereep met een mooie gifttag eraan met korte uitleg, die je kunt geven aan die ander!

Esta Steyn, directeur van STOP THE TRAFFIK

Categories: Campaign of Kindness

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie