09 mei 2018by STOP THE TRAFFIK

Moederdag cadeautips!

Moederdag cadeautips!

Zondag 13 mei is het weer Moederdag! Tijd voor een leuk cadeautje voor de moeders om je heen.

Uiteraard wél een eerlijk en duurzaam cadeau, zodat alle moeders er plezier van hebben, de makers en de ontvangers. Wij geven hier wat tips.

 1. Rokbar
  Koop eens de Rokbar pure chocoladereep voor de chocolade minnende mama’s. Een nieuw vrouwelijk merk met een goed verhaal. De fair trade chocolade is 100% in eigendom van vrouwen, van plantage tot productie! Super initiatief voor de moeders daar.
 2. Motorrijden
  Rijdt jouw moeder motor of jijzelf? Geef haar samen met jou een deelname aan onze ride out. Lekker samen met moeders toeren door Nederland en zo een statement maken tegen kinderhandel. 
 3. Persoonlijke reep
  Een persoonlijke Tony’s chocolonely reep, maak jouw eigen wikkel voor de favoriete reep van jouw moeder. Op de website staat hoe het moet en het is echt niet moeilijk! 
 4. Zeg het bloemen
  In steeds meer supermarkten en bloemisten 
  kun je fair trade rozen en andere bloemen krijgen. Vraag ernaar als je met moeders de bloemetjes buiten zet.
 5. De wereldwinkels
  The place to be met Moederdag als je duurzaamheid zoekt. Ze hebben daar hele mooie ansichtkaarten voor mama en daarnaast een groot assortiment cadeautjes, thee, koffie, andere lekkernijen en ze pakken het prachtig in. Ga dus weer eens langs bij de lokale vrijwilligers aldaar. 
 6. Thuisbakkerij
  Bak koekjes of een taart met duurzame ingrediënten voor mamma. Dikke laag eerlijke chocolade eroverheen of wat dacht je van dit recept voor duurzame amandel-jasmijnkoekjes? Zelf bonbons maken? De mogelijkheden zijn eindeloos.
 7. Samen zijn
  Ga iets leuks doen samen met jouw eigen of een andere moeder. Liefde en nabijheid zijn nog altijd de mooiste cadeautjes.

Geniet van elkaar zondag!

Categories: Actiehelden / chocolade campagne / Laatste Nieuws

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie