Nodig ons uit

Wat je niet ziet, bestaat niet

Nodig ons uit voor een presentatie! Wij kunnen diverse trainingen en presentaties verzorgen. We vragen hier geen vaste prijzen voor, maar wel een bijdrage, zodat wij ons werk kunnen doen en blijven doen!

Esta Steyn

Esta Steyn

SIGNALEREN VAN MENSENHANDEL

SIGNALEREN VAN MENSENHANDEL

Herken jij mensenhandel? Weet jij wat de signalen zijn? Zorg dat jij mensenhandel weet te herkennen zodat je het kunt stoppen! Wij komen graag langs om een presentatie te geven over het signaleren van mensenhandel en wat jij kunt doen tegen mensenhandel!

INFORMATIE AVOND OVER SEKSUELE UITBUTING

Wat kun jij als ouder/opvoeder/leraar/ jongerenwerker doen om seksuele uitbuiting van jongeren te voorkomen? Ons preventie project is specifiek gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar, maar in overleg kunnen we onze presentatie aanpassen.

MENSENHANDEL IN DE SEKSINDUSTRIE

Wat is er nou echt aan de hand in Nederland. Heeft de legalisatie van prostitutie geholpen om mensenhandel te bestrijden? Nieuwsgierig? Wij komen graag langs om hier een presentatie over te geven!

CHOCOLADE

Altijd al willen weten waarom wij nou al zo lang campagne voeren voor eerlijke chocolade? Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over onze campagne, de successen en de lange weg die er nog te gaan is voordat jij chocola kan eten zonder bittere nasmaak!

Spread the news

En vertel je vrienden en familie over mensenhandel, zodat ook zij weten wat mensenhandel is en wat ze hier tegen kunnen doen! Je kunt ons ook uitnodigen voor een presentatie.

Wij willen dat zo veel mogelijk mensen te weten komen wat mensenhandel is, hoe zij het kunnen herkennen en vooral wat zij er tegen kunnen doen om samen met ons mensenhandel te kunnen bestrijden! Daarom komen wij graag bij jou langs om een presentatie te geven.

 

Reacties van deelnemers

Deze mensen gingen je voor:

GGZ instelling

Van de deelnemers kreeg ik alleen maar positieve reacties op de presentatie. Ze vonden het interactief (en dus leuk), maar ook een interessant onderwerp wat niet zo vaak ter sprake komt tijdens het werk, maar ook niet tijdens opleidingen. Dus bedankt!
Ik vond het zelf ook een erg leuke presentatie. Gister zag ik reclame op tv over een docu over moderne slavernij, waarvan ik dacht: dat is werkinhoudelijk interessant om te kijken!

Jantine van den Broek, Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie