Organiseer

Organiseer

Organiseer een actiehelden evenement! Wij hebben een kant-en-klaar pakket voor je om zelf een chocoladefeestje of kledingruilfeestje te organiseren! Maar je kant natuurlijk ook zelf wat moois verzinnen, zoals:

  • Een benefiet
  • Een sponsorloop
  • Muziek maken op straat

Zet je eigen talenten in, wees creatief en je kunt ons altijd vragen om tips en advies!

Preventie

Organiseer een thema-avond met een debat of film over het onderwerp. Nodig ons uit voor een presentatie signaleren van mensenhandel of preventie van kinderuitbuiting.

Chocola

Vertel al je vrienden wat er aan de hand is in de cacao-industrie en wat zij daartegen kunnen doen. Dat kun je doen door een chocoladefondue feestje te geven!

Goed nieuws: je hoeft niet iets extreems te doen om op een positieve manier bij te dragen aan deze wereld. Met het organiseren van een chocoladefeestje maak je mensen om je heen bewust van het verschil dat ze kunnen maken. Dus je draagt bij aan de consumptie van eerlijke chocola, en inspireert de mensen om je heen! Want mensenhandel stoppen we samen.

Vraag ons chocoladepakket aan en ontvang een goodie bag met heerlijke recepten voor een chocoladefeestje, een factsheet over chocolade en een poster + uitnodigingen voor een heerlijke avond!

Doe mee met onze chocolade campagnes!

Fashion

Combineer jouw liefde voor mode en je passie voor eerlijkheid en organiseer een ‘Klere(n)zooi’ kledingruilfeestje. Je krijgt van ons een infopack met alles wat je nodig hebt voor jouw eigen Klere(n)zooi kledingruilfeestje. Hier vind je de info pack, flyer, posteruitnodigingen, ruilmuntjes, inschrijfformulier voor aanmelden nieuws updates

Een kledingruil biedt een mooie gelegenheid om je vrienden bij elkaar te krijgen en hen bekend te maken met de Make Fashion Traffik-Free campagne. Zo kun je geld inzamelen voor STOP THE TRAFFIK.

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie