20 nov 2018by STOP THE TRAFFIK

Sinterklaas schoencadeautjes tips!

Sinterklaas schoencadeautjes tips!

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.
Gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje. 

Als de Goedheiligman weer in het land is, is het tijd voor chocolade en cadeautjes! Hier volgen wat tips.

  1. Natuurlijk willen wij chocoladeletters waar iedereen vrolijker van wordt.

Dus checken die labels en keurmerken op de chocoladeletters en -figuurtjes. Onze collega’s van Max Havelaar hebben een handig supermarktlijstje gemaakt voor verkoopadressen van fair trade chocolade.

2. Superleuk is dat je, naast het hele chocolade-alfabet kopen, nu ook een eigen Tony’s Chocolonely reep kunt maken in de Tony’s Super Store. Zelfgekozen smaak en zelf ontworpen wikkel! Zoveel eigenzinnigheid kunnen wij zeker waarderen. Snel naar Amsterdam en maak jouw enige eigen Tony’s Unlimiteds

Vind je een reisje naar de hoofdstad een brug te ver, dan kun je via de website ook alleen een eigen wikkel ontwerpen voor een reep naar keuze. Tony’s stuurt hem dan op naar jou of een schoentje elders.

3. De Wereldwinkel blijft de place to go voor duurzame cadeautjes. Van fairtrade snoepgoed tot wijn, kerstdecoraties en sieraden, je vindt er genoeg voor iedere soort en maat schoen.

4. Ben je met Sint al bezig met kerstpakketten? Ook daarvoor kun je terecht bij de Wereldwinkels.

5. De winkelketen Waar is ook de moeite van een bezoekje waard. Al hun producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze hebben ook een webshop!

6.The gift that keeps on giving.
Deze feestdagen geef jij een stukje vrijheid cadeau aan iemand anders! Doe een donatie aan ons en wij geven jou een mooi cadeautasje terug, met daarin een prachtig ingepakte Tony’s Chocolonely reep met gifttag waarop een korte uitleg staat over de donatie. Zo heb je een ‘gift that keeps on giving’ en kunnen wij ons blijven inzetten voor vrijheid.

Fijne pakjesavond samen!

 

Categories: Actiehelden / Laatste Nieuws

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie