Wie we zijn

Waar wij van dromen

Een wereld waarin mensen niet gekocht, verkocht of uitgebuit worden. Waar mensen een eerlijke vergoeding krijgen voor het werk waar zij zelf voor hebben gekozen. STOP THE TRAFFIK gelooft dat dit mogelijk is en dat gewone individuen en communities mensenhandel een halt kunnen toeroepen. Door ons doen en laten en door wat we eten en wat we kopen, oefenen wij invloed uit op mensenhandel en uitbuiting. Hiervoor voeren wij campagnes, lobbyen voor verandering en zetten preventie projecten op.

Ons doel

Mensenhandel stoppen! Om dit te doen willen wij van jou een activist maken! Want als jij in actie komt, kunnen wij samen mensenhandel stoppen.

Wat we doen

Wij geven voorlichting, organiseren evenementen en zetten campagnes op om misstanden in de cacao- en modeindustrie aan te pakken. Momenteel zijn we bezig met een preventieproject om seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland te voorkomen. Daarnaast maken we actiematerialen en voeren we lobby bij grote bedrijven en politieke partijen en beleidsmakers. Zo pakken we mensenhandel bij de bron aan zetten we in Nederland verandering in gang. Daarbij werken we zoveel mogelijk samen met andere partijen, zodat we elkaar kunnen versterken!

Esta Steyn

Esta Steyn

Directeur

Realistische idealist, altijd blijven dromen!

Chantal Brama

Chantal Brama

Grafisch vormgever

Through my agency I support STT wholeheartedly. ontpOpt

Wouter Ockeloen

Wouter Ockeloen

Vertaler

Onvermoeibare dromer. Taal: dat ding wat iets betekent.

Laurie Brooks

Laurie Brooks

Ride Out Team

Anne-Marit van Dam

Anne-Marit van Dam

Communicatiemedewerker

Woorden zijn daden.

Jossian Zoutendijk

Jossian Zoutendijk

Websitemanager

Criminoloog met een missie!

Charlotte Matse

Charlotte Matse

Webdesigner

David Hakkert

David Hakkert

Visual Communicator

In een omgeving waar merken schreeuwen om aandacht kan je je het beste onderscheiden met jouw verhaal. Ik sta graag voor je klaar!

Stay tuned

Wij hebben je nodig. Met jouw bijdrage, kunnen we meer acties voeren en meer mensen redden. Doe een donatie